Over IC-Parade 2017: de buitenwereld naar binnen

IC-Parade 2017: de buitenwereld naar binnen

Een proeverij voor interne-communicatieprofessionals

Met bijdragen van onder andere Ahold-Delhaize, Janssen Pharmaceutica, Rijkswaterstaat en &ranj met Albert Heijn.

Hoe breng je twee culturen samen die bestaan uit 21-subculturen? Hoe zorg je dat medewerkers eigenaarschap nemen voor hun eigen verandering? Toets je eigen aanpak aan die van collega’s en ontdek hoe andere organisaties oplossingen hebben gevonden voor lastige situaties. De Logeion-vakgroep Interne Communicatie presenteert op 9 februari voor de vierde keer op rij het succesvolle praktijkevenement: de IC-Parade.

Tijdens de IC-parade nemen we de proef op de som met een aantal aansprekende cases waarin verschillende veranderingen worden gekoppeld aan diverse rollen die de communicatieprofessional inneemt. Nog niet alles cases zijn rond, maar een aantal wel. Je kunt rekenen op aansprekende namen met dito communicatievraagstukken. Leer van de successen én zoektochten van organisaties als  Ahold-Delhaize, Janssen Pharmaceutica, Rijkswaterstaat en &ranj met Albert Heijn.

Kortom: een proeverij van praktijkcases vol korte en krachtige interne-communicatiedoorkijkjes. Waar je kunt genieten van prikkelende gesprekken over de uitdagingen van ons vak.

Je maakt in drie rondes kennis met verschillende cases van uiteenlopende organisaties. In iedere ronde kun je ter plekke één case kiezen. In totaal kun je dus drie van de vier cases bijwonen. Aansluitend kun je onder het genot van een borrel verder praten met de presentatoren van de verschillende cases en collega-communicatieprofessionals.

Leestip
In mei presenteerde de vakgroep Interne Communicatie de white-paper ‘Zonder interne communicatie geen verandering!’ waarin zij typen veranderingen koppelden aan de rollen van de interne-communicatiespecialist.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 125,00

Kostenoverzicht:
Leden:   67,50
Logeion Young Professionals: 33,75
Niet-leden: € 125,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 februari 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen