Over Ontdek de kracht van een coachende adviesstijl (wegens succes herhaald)

Ontdek de kracht van een coachende adviesstijl (wegens succes herhaald)

Deze praktische middag-workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met Van der Hilst Communicatie. Deze workshop richt zich op het (verder) ontwikkelen van coachende adviesvaardigheden.

Deze workshop wordt op locatie gegeven! Logeion en Aristo volgen daarbij de richtlijnen en adviezen voor veilig samenkomen van RIVM, GGD en de regering. Een 3G-coronatoegangsbewijs en legitimatie zijn nodig om je te ontvangen bij deze bijeenkomst. Dit betekent dat je via de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve test kunt tonen bij binnenkomst.

Communicatieprofessionals zijn op veel manieren bezig het communicatief vermogen van anderen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door trainingen te geven, workshops te organiseren, toolkits te maken etc. En ook door meer coachend te adviseren. Dat wil zeggen: de ander begeleiden, helpen en ruimte geven om zich te ontwikkelen in een bepaalde vaardigheid. Wil jij je repertoire aan coachende adviesstijlen uitbreiden? Wil je weten welke coachende vaardigheden je al makkelijk afgaan en waar je nog winst kunt boeken? Dan is deze praktische workshop over coachend adviseren echt iets voor jou! 

Wat komt er aan bod? 
In deze workshop krijg je zicht op de belangrijkste tools om de coachende adviesstijl succesvol toe te passen. Zoals: 

  • de fasen waarin een gedragsverandering / ontwikkeling plaatsvindt en wat jou als coachend adviseur in elke fase te doen staat; 
  • hoe je je coachende rol vorm kunt geven door gebruik te maken van gesprekstechnieken die de ontwikkeling van anderen in gang zet; 
  • hoe je coaching doelgericht en gestructureerd aan kunt pakken.

De werkwijze 
Natuurlijk krijg je essentiële theorie aangereikt. Do’s en dont’s vanuit de praktijk. Tevens oefen je in deze workshop de coachende adviesstijl en ervaar je zelf hoe het is om op een coachende manier geholpen te worden met een vraagstuk.

De workshop wordt verzorgd door Edi van Gelder en Lilian van den Berg, beiden als senior communicatietrainer verbonden aan Van der Hilst Communicatie. Onze partner:  

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 185,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 185,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 september 2022.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen