Logo Zoeken
Online

Ik betrek! – Theorie en praktijk van burgerparticipatie - Remmert van Haaften en Frithjof de Haan (wegens succes herhaald)

dinsdag 29 maart 2022 van 15:30 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Frithjof de Haan

    Frithjof de Haan

    Frithjof de Haan (Maatschap voor Communicatie) is communicatiestrateeg en houdt van schurende maatschappelijke vraagstukken. Betrokken bij weerbarstige vraagstukken als de Oostvaardersplassen, opvang van vluchtelingen, kinderopvangtoeslag en andere polariserende thema’s. Frithjof is een veelgevraagd procesbegeleider en moderator. Hij gebruikt in zijn werk bij teams en bijeenkomsten vaak eenvoudige organisatieopstellingen om vast te maken wat los zit of los te maken wat vast zit. Frithjof is oprichter van Maatschap voor Communicatie en bestuurder bij Publiquest.
  2. Remmert van Haaften

    Remmert van Haaften

    Remmert van Haaften (Maatschap voor Communicatie) heeft een achtergrond in de politiek en bij belangenorganisaties. Vanuit de Maatschap adviseert hij gemeenten, provincies en ministeries over complexe communicatie- en participatievraagstukken. Volgens van Haaften kun je als professional in het publieke domein niet meer zonder de buitenwereld. Want als je belanghebbenden vergeet te betrekken, sta je al meteen op achterstand. Zorgvuldige communicatie en oprechte participatie zijn dan ook cruciaal om maatschappelijke veranderingen tot een succes te maken.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 maart 2022. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.