Over Online Workshop Business Intelligence (wegens succes herhaald) - Sirous Kavehercy

Online Workshop Business Intelligence (wegens succes herhaald) - Sirous Kavehercy

Hoe werk je als communicatieprofessional datagedreven?

Deze Online Workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM en gericht op professionals met een niet-technische achtergrond.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Artificial Intelligence, big data, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen in toenemende mate wat relevant is. Ons surf- en zoekgedrag, wie we volgen en wie we liken, beïnvloedt onze sociale interactie met en perceptie van de wereld om ons heen.

Voor organisaties en communicatieteams is het daarom belangrijker dan ooit om datagedreven te werken. Door verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie met elkaar te combineren, te analyseren en te monitoren, kan het communicatiemanagement de organisatie toegang bieden tot waardevolle inzichten over hun stakeholders. Daardoor wordt de communicatie relevanter en effectiever.

In deze Online Workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media) in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data.

Je ontdekt de rol van Business Intelligence (BI) als een strategisch instrument voor communicatieprofessionals en de randvoorwaarden voor een succesvolle inzet van BI in de organisatie. Daarnaast krijg je handvatten om KPI’s op te stellen voor je communicatieactiviteiten, waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.
   
      SRM_200x200

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 60,00

Voor deze Online Workshop is de Logeion-waardenbon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 30,00
Young Logeion: € 15,00
Niet-leden: € 60,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 september 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen