Logo Zoeken
Online

Interne communicatie in hybride organisaties (wegens succes herhaald - geactualiseerd)

dinsdag 5 oktober 2021 van 15:45 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Bas van Glabbeek

    Bas van Glabbeek

    Bas van Glabbeek is senior adviseur bij Involve en heeft ervaring in de volle breedte van interne communicatie en verandering. Hij werkte mee aan diverse impactvolle verandertrajecten. Ook is hij door de jaren heen betrokken geweest bij de edities van het Trendonderzoek Interne Communicatie.
  2. Peter Haan

    Peter Haan

    Peter Haan werkt al 20 jaar in de wereld van online communicatie. In 2011 startte hij Evolve: een bureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van medewerkers via interne sociale media met als doel om organisatieprocessen en interne communicatie te verbeteren. Peter richt zich met name op strategie en conceptontwikkeling en werkte voor o.a. Schiphol, BAM, KPN, TNO, Ministerie van Economische Zaken, SNS REAAL, Philips, A.S. Watson, Ziggo en Provincie Overijssel. Tevens is hij als (gast)docent verbonden aan de post-hbo opleidingen van Van der Hilst en Beeckestijn Businessschool. In de periode voor Evolve werkte hij als manager online media bij KPN op de afdeling corporate communicatie waar hij met zijn team verantwoordelijk was voor alle online corporate communicatie. Bij KPN was hij geestelijk vader en drijvende kracht achter het interne social media platform ‘Connect’ en betrokken bij het inrichten van KPN brede webcare en het formuleren en organiseren van een integrale social media strategie.
  3. Sandy Nijhuis

    Sandy Nijhuis

    Sandy is als dagvoorzitter betrokken en professioneel. Zakelijk en met een vleugje humor zorgt ze dat iedereen zich welkom voelt. Ze is energiek en voortdurend bezig om verbindingen met haar publiek en tussen de deelnemers onderling te maken. Vanuit haar jarenlange ervaring als event manager weet ze hoe een perfecte organisatie te combineren met de juiste toon.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 27 september 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.