Logo Zoeken
Online

Enter-the-firm bij publiekscommunicatie VWS: coronavaccinatie

donderdag 15 juli 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur
Coronavaccinatie_705x220.jpg

In deze Online Enter-the-firm neem je een kijkje bij publiekscommunicatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). We nemen de publiekscampagne coronavaccinatie onder de loep. Hoe pakt VWS het aan, waar staan ze op dit moment? Speciale aandacht is er voor het bereiken van laaggeletterden en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden.

In deze Online Enter-the-firm neem je een kijkje bij publiekscommunicatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). We nemen de publiekscampagne coronavaccinatie onder de loep. Hoe pakt VWS het aan, waar staan ze op dit moment? Ook is er een vooruitblik naar de communicatie met een groep burgers die uit overtuiging niet is gevaccineerd. Hoe reageer je daarop in je communicatie? Wat kunnen we leren van de afgelopen periode?

Marian Byvanck, coördinator publiekscommunicatie coronavaccinatie bij VWS, opent de deur en neemt je online mee achter de schermen. Speciale aandacht is er voor het bereiken van laaggeletterden en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden.

Deel je ervaringen
Hoe pak jij (binnen jouw zorginstelling) de communicatie met moeilijk bereikbare doelgroepen aan? In kleine break-out sessies krijg je volop de ruimte voor het uitwisselen van jouw eigen ervaringen met communicatie met laaggeletterden en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden over coronavaccinatie. Deel je ervaringen en leer van elkaar!

Over de sprekers

Marian Byvanck_200x200.jpg

Marian Byvanck

Marian Byvanck is coördinator publiekscommunicatie coronavaccinatie bij Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Voor deze Online Enter-the-firm is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 juli 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.