Over Young Logeion Communicatie Pubquiz

Young Logeion Communicatie Pubquiz

Denk jij alles te weten over communicatie? Dan is de Young Logeion Communicatie Pubquiz echt iets voor jou! Tijdens deze online pubquiz zullen bestuursleden van Young Logeion de deelnemers toetsen op hun kennis over het brede vakgebied.

De pubquiz wordt via Zoom georganiseerd en bestaat uit meerdere rondes met elk een specifiek communicatiethema. Rondes over ‘merken in de media’ en ‘coronacommunicatie’ zullen niet achterwege blijven. Uiteraard is er voor de winnaars een bijpassend prijzenpakket samengesteld.

De presentatie is in handen van: Marjolein Snellink (communicatieadviseur Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en voorzitter Young Logeion), Julia de Vries (communicatieadviseur Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging & sponsormanager bij Young Logeion) en Joachim Miedema (communicatieadviseur Team F/Freelance communicatieadviseur & programmacoördinator bij Young Logeion).

De pubquiz is gratis en toegankelijk voor Logeion-leden en niet-leden. Je kan zowel individueel als in teamverband meedoen (doe je mee als team, dan hoeft maar één persoon zich aan te melden). Meld je snel aan en wie weet sleep jij de prijzen en eeuwige roem binnen!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: €  0,00
Logeion Young Professionals: € 0,00
Niet-leden: € 0,00

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.