Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Employee Engagement tijdens en na corona

woensdag 30 juni 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Bea Aarnoutse

    Bea Aarnoutse

    Bea Aarnoutse is strategy director en partner van PROOF en auteur van Alignment 2.0 en het onlangs verschenen Happy change. PROOF is gespecialiseerd in verandercommunicatie en leadership- en employee alignment. Gedurende haar twintig jarig bestaan heeft het PROOF-team een belangrijke rol bij veel verandertrajecten van haar opdrachtgevers en zorgde voor stevig onderscheidend werk op het gebied van internal branding en employer branding. Nationaal en internationaal. Voor diverse klanten wordt op de Veemarkt in Amsterdam dagelijks gewerkt aan effectief en prijswinnend werk. Juist de combinatie van denk-en-doekracht resulteert in succesvolle samenwerkingen met klanten.
  2. Frederike van Urk

    Frederike van Urk

    Houdt van verhalen, verandering en van verbinding. Directeur corporate communicatie bij HEMA en mag meebouwen aan één van de mooiste Hollandse merken in roerige tijden. Is al meer dan 25 jaar betrokken bij diverse communicatievraagstukken en adviestrajecten bij grote en kleine organisaties in Nederland en daarbuiten, aan alle kanten van de tafel.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 juni. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.