Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Gedragsverandering ♥ video

donderdag 10 juni 2021 van 16:00 uur tot 17:15 uur

Over de sprekers

  1. Alfred Noomen

    Alfred Noomen

    Alfred is creatief strateeg bij VideoAgency. Vanaf 2007 heeft Alfred meer dan 2000 videoproducties gerealiseerd en deze waardevolle ervaring past Alfred nu toe door organisaties te helpen met een sterke video contentstrategie.
  2. André Freyssen

    André Freyssen

    André Freyssen is eigenaar van VideoAgency. VideoAgency is een samenwerking van de productiebedrijven StudioBilder, VideoWerkt en Tanker. Allemaal labels met een eigen specialiteit op het gebied van creatie, productie en video marketing.
  3. Bob van Dam

    Bob van Dam

    Bob rondde zijn Behavioural Change master cum laude af met een originele verkeersinterventie in Amsterdam. De ervaring die hij in de jaren daarna opdeed in de reclamewereld geeft hem een creatieve kijk op het toepassen van inzichten uit de Psychologie. Via lezingen en workshops gaat hij tegenwoordig graag met anderen aan de slag om zijn gedragskennis te delen.
  4. Samantha Coleridge

    Samantha Coleridge

    Samantha houdt zich het liefst bezig met alles om zich heen en met name de diversiteit in mensen. Datgene wat mensen drijft fascineert en inspireert haar. Deze fascinatie voor en interesse in mensen blijkt dan ook uit het feit dat ze arts is in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Maar ook als programmamaker put ze haar inspiratie uit interactie met anderen. Bovendien komt ze als presentatrice en live verslaggever van diverse programma's dagelijks in contact met heel veel verschillende soorten mensen. Humor en spontaniteit zijn daarbij voor haar onmisbaar.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 juni 2021. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.