Over Zelf nieuws maken met video

Zelf nieuws maken met video

Het nieuws halen met jouw nieuwsvideo is makkelijker dan je denkt. In deze Vakimpuls ontdek je hoe je met grote én kleine verhalen de (internationale) media bereikt. Wanneer kan een belangrijk moment nieuws worden en hoe kun je met video alles uit dat moment halen? Hoe gaat het publiceren van jouw nieuwsitem in zijn werk en zorg je er voor dat nieuwsredacties het bericht overnemen?

Angelique van Trirum en Rick Hunink van Videonieuwsbericht nemen je mee in de praktijk van zelf nieuws maken met video. Aan de hand van aansprekende voorbeelden laten ze je zien hoe je daar vandaag al mee begint. Je krijgt tips over hoe je met de juiste aanpak voortaan zelf de regie neemt bij het vertellen en verspreiden van jouw eigen nieuws. Je ontdekt dat je het verschil kunt maken met het gebruik van video, of je nu filmt met je smartphone of werkt met een ingehuurde cameraploeg.

Deze sessie wordt uitgezonden vanuit de Videonieuwsbericht studio in Hilversum.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 35,00

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 mei 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.