Logo Zoeken
Webinar Online

Online modereren kun je zelf - Jan-Jaap In der Maur

woensdag 7 april 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur
Online dagvoorzitter in één dag_705x220.jpg

Online vergaderingen, teammeetings, workshops, congressen: het is ons nieuwe normaal geworden. Wat ook normaal is geworden, is de bijbehorende ‘Zoom-vermoeidheid’. En dat kan voorkomen worden. De workshop gaat over online creativiteit en levert inspiratie om je virtuele event menselijk te maken.

Online vergaderingen, teammeetings, workshops, congressen: het is ons nieuwe normaal geworden. Wat ook normaal is geworden, is de bijbehorende ‘Zoom-vermoeidheid’. En dat kan voorkomen worden.

Als je event virtueel is, verandert het medium en dat vraagt aanpassingen. Maar verder verandert er … helemaal niets! De basisprincipes van goede gespreksleiding en programma-ontwerp blijven hetzelfde. De deelnemers hebben dezelfde behoeften. Je moet ze alleen leren vertalen naar de nieuwe omgeving en daar valt nog heel veel te winnen.

In deze workshop helpt Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl je om deelnemers te betrekken bij je webinar. Laat deelnemers voelen dat je echt contact met ze maakt, zelfs al zit je niet fysiek bij elkaar. Toon je kijkers dat ze deel uitmaken van de show en dat ze dus niet alleen maar toeschouwers zijn. De workshop gaat over online creativiteit en levert inspiratie om je virtuele event menselijk te maken.

 

Over de sprekers

jan-jaap-in-de-maur.jpg

Jan-Jaap In der Maur

Jan-Jaap In der Maur is al vele jaren professioneel dagvoorzitter en staat nog steeds met veel passie op het podium. Daarnaast publiceert hij veelvuldig en is Jan-Jaap een fanatieke zendeling, die erkenning zoekt voor het feit dat dagvoorzitten een vak is. In de loop der jaren ontdekte In der Maur een andere liefde: collega's aan het werk zien en ze vanuit die kennis koppelen aan evenementen die hen op het lijf geschreven zijn. Meer en meer werd zijn overtuiging dat iedere dagvoorzitter uniek is, net als iedere bijeenkomst en dat het koppelen van die twee niet aan het toeval over gelaten mag worden. Daarom richtte hij in 2012 Dagvoorzitter.nl op, het bureau dat iedere bijeenkomst de dagvoorzitter geeft die het verdient.

Prijzen

Niet-Leden
€ 20,00

Kostenoverzicht:
Leden: € gratis
Logeion Young Professionals: € gratis
Niet-leden: € 20,00

Dit jaar bestaat Logeion 75 jaar. Alle Logeion-leden kunnen dit jaar gratis naar 10 geselecteerde bijeenkomsten.

Dit webinar is de zesde van de 10 geselecteerde gratis bijeenkomsten in 2021 voor leden.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 maart.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van het gratis aanbod.