Logo Zoeken
Webinar Online

Wat hebben Marketing en Communicatie elkaar te bieden?

woensdag 14 april 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. André Manning

    André Manning

    Al ruim twintig jaar in het vak; een ervaren communicatieprofessional kun je André Manning wel noemen. Na een lange, internationale carrière bij Philips waar hij uiteindelijk de hoogste communicatiefunctie vervulde, stapte hij over naar Booking.com. Tijdens deze periode leerde hij de ins -en outs van e-commerce platforms en hoe daar een communicatiefunctie op in te richten. Vervolgens verbreedde hij zijn kennis en inzichten bij achtereenvolgens Akzo, het in Zurich gevestigde Australische verpakkingsbedrijf Amcor en de Nederlandse AFM. André was directeur van Logeion, de Nederlandse beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, met de opdracht om de vereniging te laten groeien en het ondersteunende bureau verder te professionaliseren. Eind 2021 ging hij naar Tata Steel Nederland en werd daar hoofd Communicatie & Public Affairs; een boeiende functie in turbulente tijden.
  2. Betteke van Ruler

    Betteke van Ruler

    Betteke van Ruler is emeritus-hoogleraar Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over het communicatievak. Haar laatste boek 'Strategisch communicatie frame II' verscheen in november 2023. In 2014 is de Van Ruler Academy opgericht waarin ze een brug slaat tussen theorie en praktijk. Betteke van Ruler is tevens erelid van Logeion.
  3. Ronald Voorn

    Ronald Voorn

    Ronald Voorn is sinds 1982 actief met het managen van merken, zo was hij o.a. Global Marketing Director en Managing Director bij Heineken. Sinds 2011 is Ronald senior docent (marketing analytics) en onderzoeker aan de HU binnen het lectoraat Marketing en Customer Experience en docent in het masterjaar aan de UTwente in Marcom en Consumenten psychologie. Ronald is daarnaast actief als vicevoorzitter van de RvC van verzekeringsmaatschappij Univé Dichtbij, lid van de raad van toezicht van het NIMA en RvC lid van de plantage PortoMari te Curaçao.Hij hoopt binnenkort zijn PhD te behalen op het onderwerp hoe merkwaarden het consumenten gedrag beïnvloeden.

Prijzen

NIMA leden
€ 15,00
Niet-Leden
€ 30,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 15,00
Logeion Young Professionals: € 7,50
Niet-leden: € 30,00
NIMA leden: € 15,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 april 2021. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.