Over Women in PR – Prof. dr. Ana Adi

Women in PR – Prof. dr. Ana Adi

Feminization is not good for PR: here’s why


De voertaal van dit college is Engels.


Ben je klaar voor een prikkelend college en discussie over een diverser en inclusiever communicatievak? Op donderdag 18 maart geeft Prof. dr. Ana Adi (Quadriga University of Applied Sciences in Berlijn) haar visie op de toekomst van het communicatievak.

Ana Adi is Professor of Public Relations and Corporate Communications aan de Quadriga University of Applied Sciences in Berlijn, voorzitter van de jury van de Digital Communication Awards en de host van de Women in PR podcast. In dit college deelt ze inzichten die ze heeft opgedaan tijdens haar onderzoek voor het in 2020 verschenen boek Women in PR, waarvan zij co-auteur is.

Ana Adi zal uitgebreid stilstaan bij de rol die de feminisering van het communicatievak speelt bij de huidige perceptie van het vak in verschillende organisaties. Deelnemers aan dit college worden door Prof. Adi gevraagd om uit hun comfort zone te stappen en om kritisch na te denken over de huidige uitdagingen waar het communicatievak voor staat en belangrijker nog: over mogelijke oplossingen die er aan kunnen bijdragen het communicatievak diverser en inclusiever te maken.

Tijdens het college is er voldoende ruimte om, onder leiding van André Manning (directeur Logeion), met Prof. Ana Adi in discussie te gaan over de vooroordelen, culturele verschillen en het gebrek aan diversiteit in het communicatievak

Nieuwsgierig? Lees alvast Feminization is not good for PR: here’s why door Prof. dr. Ana Adi (eind 2020 gepubliceerd in Pressesprecher).

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 50,00

Voor dit college is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 10 maart 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor dit Online College.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.