Logo Zoeken
Online

Reputatiemanagement in 2030 - prof. dr. Cees B.M. van Riel

dinsdag 12 januari 2021 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Lanscape Cees van Riel 705x220.jpg

In de glazen bol kunnen kijken om te zien wat er in 2030 gaat gebeuren, wie wil dat niet? Prof. Cees van Riel heeft een visie ontwikkeld die hij graag ter discussie wil stellen over wat er gaat gebeuren over 10 jaar op het gebied van reputatiemanagement. Hij laat zien welke megatrends dominant zullen zijn en wat dat betekent voor vijf stakeholder groepen waar organisaties van afhankelijk zijn. 

In de glazen bol kunnen kijken om te zien wat er in 2030 gaat gebeuren, wie wil dat niet? Cees van Riel heeft een visie ontwikkeld die hij graag ter discussie wil stellen. Wat gaat er over tien jaar gebeuren op het gebied van reputatiemanagement. Hij laat zien welke megatrends dominant zullen zijn en wat dat betekent voor vijf stakeholder groepen waar organisaties van afhankelijk zijn.

Marijke Baumann (directeur MCC-opleiding Erasmus U.) leidt als voorzitter de discussie. Hans Koeleman (voormalig CCO KPN) en Jeroen Overgoor (CCO Eneco) treden op als opponent. Daarna krijgen alle deelnemers aan de bijeenkomst de kans mee te discussiëren over hoe de wereld er over tien jaar uitziet voor ons vakgebied. 

Over de sprekers

cees-van-riel.jpg

Cees van Riel

Prof.dr. Cees van Riel is emeritus hoogleraar Corporate Communications. Hij publiceerde talrijke artikelen over bedrijfsidentiteit en branding en schreef eerder de boeken 'Handbook of Corporate Communication', 'Identity and Images', 'Principles of Corporate Communications’ en The Allignment factor’.
Hans Koeleman.jpeg

Hans Koeleman

Hans Koeleman is voormalig directeur Corporate Communicatie KPN en oud-bestuurslid van Logeion.
Jeroen Overgoor 200x200.jpg

Jeroen Overgoor

Jeroen Overgoor is directeur Corporate Communication & Human Resources bij Eneco.
bauman.jpg

Marijke Baumann

Marijke Baumann is executive director van het Master of Corporate Communication Program van de Erasmus Universiteit. Marijke Baumann heeft de afgelopen tien jaar verschillende rollen vervuld voor het Corporate Communication Centre van RSM. Ze was verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten en voor het ontwikkelen van een aantal van de keuzevakken. Net als Van Riel is ze groot voorstander van reputatiemanagement op strategisch niveau.

Prijzen

Niet-Leden
€ 40,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 20,00
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 40,00

Voor het webinar is de Logeion-waardebon geldig. Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 januari 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.