Logo Zoeken
Webinar Online

De toekomst van kantoor – Japke-d. Bouma

donderdag 5 november 2020 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. André Manning

    André Manning

    Al ruim twintig jaar in het vak; een ervaren communicatieprofessional kun je André Manning wel noemen. Na een lange, internationale carrière bij Philips waar hij uiteindelijk de hoogste communicatiefunctie vervulde, stapte hij over naar Booking.com. Tijdens deze periode leerde hij de ins -en outs van e-commerce platforms en hoe daar een communicatiefunctie op in te richten. Vervolgens verbreedde hij zijn kennis en inzichten bij achtereenvolgens Akzo, het in Zurich gevestigde Australische verpakkingsbedrijf Amcor en de Nederlandse AFM. André was directeur van Logeion, de Nederlandse beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, met de opdracht om de vereniging te laten groeien en het ondersteunende bureau verder te professionaliseren. Eind 2021 ging hij naar Tata Steel Nederland en werd daar hoofd Communicatie & Public Affairs; een boeiende functie in turbulente tijden.
  2. Japke-d. Bouma

    Japke-d. Bouma

    Japke-d. (Doutzen) Bouma studeerde economie in Groningen, volgde de Postdoctorale Opleiding Dagbladjournalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, was copywriter bij een softwarehuis en werkte als verslaggever bij de Volkskrant. In 1997 kwam ze bij NRC. Daar schreef ze over media, logistiek, demografie en onderwijs en is zij de laatste tien jaar eindredacteur. Sinds 2012 schrijft ze wekelijks een column over hoe te overleven op kantoor. Deze columns werden gebundeld in, inmiddels, vier boeken: Gids voor de Kantoorjungle, Survivalgids voor de Kantoorjungle, ‘Uitrollen is het nieuwe doorpakken’ en ‘Ga lékker zélf in je kracht staan’. Sinds dit jaar schrijft ze ook wekelijks een column over taal voor NRC. Onlangs verscheen haar nieuwste boek 'Hoe vind je zélf dat het gaat?'.

Prijzen

Niet-Leden
€ 30,00

Voor dit webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:   15,00
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 oktober 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor dit webinar. Bovendien krijg je dan het nieuwe boek van Japke-d. Bouma ‘Hoe vind je zélf dat het gaat’ cadeau!