Over De toekomst van kantoor – Japke-d. Bouma

De toekomst van kantoor – Japke-d. Bouma

Hoe ziet de toekomst van kantoor eruit? Werken we over tien jaar allemaal thuis en zo ja, wat heeft dat voor gevolgen voor ons werk en waar moeten we dan voor oppassen? Of gaan we straks, na corona, allemaal weer met z’n allen in de drukke, open kantoortuin zitten? En o ja, dat zouden we bijna vergeten… wat doen we in de tussentijd?

In een webinar van Logeion op donderdag 5 november van 16:00 – 17:00 uur laat jargonexpert, ‘kantooramazone’, bestsellerauteur en ‘rockstar’ Japke-d. Bouma ons haar visie horen. Maak van de mogelijkheid gebruik en ga tijdens het webinar met Japke-d. in gesprek en stel haar vragen voor troost, voor een lach en een traan, maar hoor ook over de nieuwste inzichten over werk en loopbaan in tijden van corona. André Manning, directeur Logeion, is moderator en zal ervoor zorgen dat de vragen en opmerkingen aan Japke-d. worden voorgelegd.


Deelname aan dit webinar

Meld je meteen aan en doe mee! In de week van het webinar ontvang je een link voor deelname.
Let op: dit webinar is achteraf niet terug te kijken.

Als je nu lid wordt van Logeion, kun je voor ledenprijs deelnemen aan het webinar en krijg je bovendien het nieuwe boek van Japke-d. Bouma ‘Hoe vind je zélf dat het gaat’ cadeau! Meld je dus aan voor het webinar en doe mee! 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 30,00

Voor dit webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:   15,00
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 oktober 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor dit webinar. Bovendien krijg je dan het nieuwe boek van Japke-d. Bouma ‘Hoe vind je zélf dat het gaat’ cadeau! 

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.