Logo Zoeken
Online

Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

donderdag 17 december 2020 van 14:00 uur tot 16:00 uur

Over de sprekers

  1. Harry Louwenaar

    Harry Louwenaar

    Harry Louwenaar is zelfstandig strategische adviseur en procesbegeleider. Was mede-oprichter en 17 jaar partner bij Maatschap voor Communicatie. Hij treedt regelmatig -en graag- op als 'gesprekskatalysator'. Was twee jaar voorzitter van de adviesraad Positionering van Logeion. Houdt van duiding en interactie. Heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategische communicatiecoalities.
  2. Marieke Fransen

    Marieke Fransen

    Marieke Fransen is hoogleraar “Positive Communication Science” bij het Behavioural Science Institute, afdeling communicatiewetenschap, Radboud Universiteit. Zij doet onderzoek naar weerstand die mensen kunnen ervaren wanneer ze worden blootgesteld aan (persuasive) communicatie. Ze onderzoekt waarom mensen weerstand ervaren en hoe ze weerstand bieden.
  3. Rick van Baaren

    Rick van Baaren

    Rick van Baaren is hoogleraar gedragsverandering en maatschappij aan de Radboud Universiteit Nijmegen en eigenaar van D&B, een adviesbureau gespecialiseerd in de sturing van menselijk gedrag. Rick stond aan de basis van de gedragsveranderingstrend in Nederland door als eerste een combinatie te maken tussen beïnvloedingstechnieken en weerstanden. Hij is deskundig op het gebied van gedragsbeïnvloeding en communicatie. De nadruk in zijn onderzoek ligt op onbewuste processen en technieken om menselijk gedrag (subtiel) te veranderen.

Voor dit Online middag-seminar is de Logeion-waardebon niet geldig.

Ben je lid van Young Logeion of young professional onder 30 jaar?
In de ochtend van 10.30-12.00 uur organiseren Young Logeion en Behavior Change Talents de Online workshop Cyberveiligheid. Neem je deel aan deze workshop, dan kun je kosteloos deelnemen aan het middag-programma. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Online workshop. 

Kostenoverzicht deelname online middag-seminar
:
Leden: 49,50
Niet-leden: € 85,00
Young professionals onder 30 jaar: € 25,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 december 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.