Logo Zoeken
Online

prof.dr. Christian Burgers: Groepsdynamiek en communicatietrends

donderdag 20 augustus 2020 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Celia Noordegraaf

    Celia Noordegraaf

    Celia Noordegraaf was als bestuurslid van Logeion verantwoordelijk voor de portefeuille Wetenschap en Professionalisering. In het dagelijks leven is zij interim communicatiemanager. Samen met Logeion-hoogleraar Christian Burgers jaagt zij de verbinding tussen wetenschap en praktijk aan vanuit het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en modereert hiervoor veel bijeenkomsten.
  2. Christian Burgers

    Christian Burgers

    Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij hoogleraar Communication and Organisations aan dezelfde universiteit. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via communicatie en taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. Tijdens CSC-bijeenkomsten reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.

Prijzen

Niet-Leden
€ 30,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: € 15,00
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 13 augustus.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Ben je partner of vriend van CSC dan is deze bijeenkomst gratis. Aanmelden kan via de website, kies een kaart en vermeld bij de opmerking dat je partner of vriend bent.