Locatie van Tweedaagse studiereis naar de Europese instellingen in Brussel

Tweedaagse studiereis naar de Europese instellingen in Brussel

Europees Parlement

  • Europees Parlement
Adres
Wiertzstraat 60
1047 Brussel
Wiertzstraat 60
1047 BRUSSEL

Europees Parlement

Wiertzstraat 60 / Rue Wiertz 60
Willy Brandtgebouw
Parlamentarium - Bezoekerscentrum van het Europees Parlement
1047, Brussel
België

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden Logeion en/of BvPA (inclusief avondbijeenkomst 17 november 2020) € 195,00

Let op: voor deze studiereis is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:

Kosten leden Logeion en/of BvPA (inclusief avondbijeenkomst 17 november 2020): € 195,00 (excl. btw) inclusief diner in Den Haag (excl. hotel in Den Haag), treinreis, hotel en maaltijden in Brussel.

De in rekening gebrachte bedragen hebben betrekking op de diners, waarvoor verschillende gastsprekers worden uitgenodigd. Na 3 november 2020 is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren. De overnachting in Den Haag van 17 november is voor eigen rekening.

Deze tweedaagse studiereis wordt georganiseerd door Logeion met de eigen vakgroep public affairs en met het bestuur van de BvPA in nauwe samenwerking met de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland en het Informatiebureau van de Europese Commissie.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.