Logo Zoeken
Online

PubCom20 - Nationaal Congres Publieke Communicatie

donderdag 29 oktober 2020 van 13:00 uur tot 16:00 uur
PubCom20_neutraal_705x220px (002).png

Op donderdag 29 oktober is het zover: dan vindt het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom20) plaats. Deze editie wordt bijzonder, want het zal een volledig online congres zijn. Met succesverhalen uit de praktijk, online break-outs, volop interactie en keynotes van onder andere Bart Brandsma (filosoof, journalist, documentairemaker en auteur van het boek Polarisatie) en prof.dr. Bas van den Putte (hoogleraar gezondheidscommunicatie en lid van de wetenschappelijke adviesraad van de corona-gedragsunit van het RIVM).

Volledig meegaand met het nieuwe communiceren organiseert Logeion, samen met de PubCom commissie, deze editie van PubCom als een online congres. Vanuit het Spant! in Bussum en vanuit de huiskamer zenden we op donderdagmiddag 29 oktober PubCom Online uit. Een dag waarin de volledige breedte van de publieke communicatie-praktijk aan bod komt en je leert van én met vakgenoten. Het programma bestaat uit een mix van (internationale) sprekers, inspirerende casussen uit het vak en volop interactie.

De rode draad van PubCom is dit jaar de Logeion-trend ‘verdeelde samenleving, gedeelde toekomst’. Hoe kan publieke communicatie bijdragen aan verbinding in de samenleving? Hoe bieden we een opening voor nieuwe ideeën, hoe verbinden we, vernieuwen we, met voldoende ruimte voor tegengeluid?

Alle informatie over het programma, sprekers en het kopen van je ticket vind je op de website van PubCom.

Galjaardprijs 2020
Tijdens PubCom is ook de jaarlijkse uitreiking van de Galjaardprijs voor de meest inspirerende, innovatieve en impactvolle communicatieaanpak binnen het publieke domein. Tot 14 augustus kun je jouw project of dat van een collega nog indienen. Inschrijven is eenvoudig: vul het inschrijfformulier volledig in (voor 14 augustus 2020). 

Aanmelden
Alle informatie over het programma, sprekers en het kopen van je ticket vind je op de website van PubCom.