Logo Zoeken
Online

Webinar Intern communiceren bij verandering

woensdag 3 juni 2020 van 17:00 uur tot 17:30 uur
Vakimpuls Online Bea Aarnoutse_705x220.jpg

Intern communiceren over verandering in een tijd vol veranderingen… een interessante opgave! Daar waar implementaties soms maanden duren, gaan veranderingen ten tijde van de coronacrisis razendsnel. In deze Vakimpuls-Online neemt Bea Aarnoutse, managing director van verandercommunicatie bureau PROOF en auteur van alignment 2.0, je mee in een aantal zeer concrete stappen die interne communicatie samen met HR kan zetten om succesvol te zijn. Wat wordt er verwacht van leidinggevenden en hoe kun je hen ondersteunen? Welke dingen kun je nu juist snel regelen in deze (online) tijden en welke zaken vragen juist meer tijd en aandacht? 

Intern communiceren over verandering in een tijd vol veranderingen… een interessante opgave! Hoe neem je in deze tijden van Corona medewerkers mee in nieuwe plannen? Corona leidt tot verandering bij veel organisaties. Daar waar implementaties soms maanden duren, gaan veranderingen ten tijde van de coronacrisis razendsnel. Uit onderzoek van Motivaction en PROOF blijkt bijvoorbeeld dat 40% van medewerkers graag vaker thuis werkt. Ook blijkt dat veel mensen zich door hun manager meer gewaardeerd voelen dan normaal en medewerkers weten wat van hen wordt verwacht.

Wat wordt er verwacht van leidinggevenden en hoe kun je hen ondersteunen? Welke dingen kun je nu juist snel regelen in deze (online) tijden en welke zaken vragen juist meer tijd en aandacht? Allemaal vragen waar interne communicatie iets mee kan. Mee moet. In deze Vakimpuls-Online neemt Bea Aarnoutse, managing director van verandercommunicatie bureau PROOF en auteur van alignment 2.0, je mee in een aantal zeer concrete stappen die interne communicatie samen met HR kan zetten om succesvol te zijn. Een Vakimpuls-Online met veel tips en praktijkvoorbeelden.

Aanmelden
Deelname aan deze Vakimpuls-Online is kosteloos en alleen voor leden. Je kunt je aanmelden door in te loggen. In de bevestigingsmail ontvang je de link naar Webinargeek. Let op: Webinargeek is alleen te openen met GoogleChrome.

Over de sprekers

Foto Bea Aarnoutse - vierkant.jpg

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is strategy director en partner van PROOF en auteur van Alignment 2.0 en het onlangs verschenen Happy change. PROOF is gespecialiseerd in verandercommunicatie en leadership- en employee alignment. Gedurende haar twintig jarig bestaan heeft het PROOF-team een belangrijke rol bij veel verandertrajecten van haar opdrachtgevers en zorgde voor stevig onderscheidend werk op het gebied van internal branding en employer branding. Nationaal en internationaal. Voor diverse klanten wordt op de Veemarkt in Amsterdam dagelijks gewerkt aan effectief en prijswinnend werk. Juist de combinatie van denk-en-doekracht resulteert in succesvolle samenwerkingen met klanten.

Kostenoverzicht:
Deelname aan deze Vakimpuls-Online is kosteloos en alleen voor Logeion-leden. Log in en meld je aan, in de bevestigingsmail ontvang je de link voor Webinargeek. 
Let op: Webinargeek is alleen te openen met GoogleChrome.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen!