Logo Zoeken
Webinar Online

Webinar Solliciteren tijdens corona (voor young professionals)

donderdag 4 juni 2020 van 15:00 uur tot 16:00 uur
04.06.2020 Webinar YL Babbage.jpg

Solliciteren in deze tijd is anders dan normaal en kan een uitdaging zijn. Gesprekken vinden online plaats en bedrijven nemen minder mensen aan. Gelukkig is het ook tijdens dit coronatijdperk mogelijk om een leuke, nieuwe baan te vinden. Hoe? In dit webinar bespreken Fleur van Hoeve en Lior Sela van Babbage Company (recruitmentpartner en werving- en selectiebureau op het gebied van marketing-, communicatie- en online) hoe de huidige (communicatie)banenmarkt eruit ziet en welke trends er gaande zijn. Ook geven zij tips over online solliciteren en hoe jij je als jonge communicatieprofessional het beste kan profileren.

Solliciteren in deze tijd is anders dan normaal en kan een uitdaging zijn. Gesprekken vinden online plaats en bedrijven nemen minder mensen aan. Gelukkig is het ook tijdens dit coronatijdperk mogelijk om een leuke, nieuwe baan te vinden. Hoe? In dit webinar bespreken we hoe de huidige (communicatie)banenmarkt eruit ziet en welke trends er gaande zijn. Ook geven we tips over online solliciteren en bespreken we hoe jij je als jonge communicatieprofessional het beste kan profileren.

Fleur van Hoeve en Lior Sela zijn werkzaam bij Babbage Company, recruitmentpartner en werving- en selectiebureau op het gebied van marketing-, communicatie- en online. Fleur analyseert hoe de banenmarkt zich op dit moment ontwikkelt, vertelt over haar eigen ervaringen als recruiter en deelt tips en tricks over (online) solliciteren. Lior is vanuit Babbage Company gedetacheerd bij de Gemeente Almere. Vanuit haar eigen ervaring vertelt zij over hoe zij bijna een jaar geleden als startende communicatieprofessional haar baan vond en hoe haar gemiddelde werkweek eruit ziet.

Aanmelden
Na je aanmelding ontvang je in de bevestigingsmail de Zoom-link voor deelname aan het webinar.

Over de sprekers

Fleur van Hoeve_200x200.jpg

Fleur van Hoeve

Fleur van Hoeve is werkzaam bij Babbage Company, recruitmentpartner en werving- en selectiebureau op het gebied van marketing-, communicatie- en online. Fleur analyseert hoe de banenmarkt zich op dit moment ontwikkelt.

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

Deelname aan dit webinar is kosteloos.