Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Mariëtte Pasman-Sporry

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Mariëtte  Pasman-Sporry

De communicatieprofessional van nu staat voor de uitdaging om zich de komende jaren te ontwikkelen tot dé deskundige partner op alle niveaus. Belangrijke inspiratie hiervoor ligt bij disciplines als marketing, wetenschap, HRM, de gaming-industrie en ICT, denk aan agile werken. Dit leerproces stimuleren, helpen ontwikkelen en hiermee communicatieprofessionals faciliteren is één van de redenen dat ik bestuurslid ben bij Logeion. Sinds mei 2018 zet ik me dan ook met veel plezier in voor de pijler Professionalisering. Daarnaast is het inspirerend om kennis en ervaring te delen met collega’s uit het vak, bijvoorbeeld als buddy van een Young Professional en ambassadeur van het Agile consortium voor marketing en communicatie. Afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende functies gewerkt aan de vernieuwing en professionalisering van de communicatiefunctie bij de gemeente Den Haag, het ministerie van VWS en het RIVM. Sinds november 2018 zet ik me in voor de doelen van het programma Aan de Slag met de Omgevingswet als coördinator Communicatie. Vanuit het Ministerie van BZK werk ik hierbij samen met onze interbestuurlijke partners aan een gezonde, leefbare en duurzame leefomgeving, gericht op vertrouwen met minder regels en meer ruimte voor lokale initiatieven.

Werkgeversinformatie

Functie:
coördinator communicatie ‘Aan de slag met de omgevingswet’
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.