(Online) redactie/vakblad C is op zoek naar creatieve (schrijf)talenten

(Online) redactie/vakblad C is op zoek naar creatieve (schrijf)talenten

Ben je iemand met een vlotte pen en met grote interesse in de ontwikkelingen van het vak? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en vind je het leuk om dit idee op poten te zetten? Word actief binnen de vereniging en word actief lid bij de (online) redactie!

Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen of blogs schrijven voor het vakblad C en/of de website die gericht zijn op vakinhoudelijke informatie? Wie we zoeken: iemand met een vlotte pen en een grote interesse in de ontwikkelingen van het vak heeft. Iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden. Je kunt ook online content schrijven en/of mee werken aan een podcast die we in de toekomst willen maken. Vind jij het leuk om naast je huidige werk een x aantal uur tijd vrij te maken om aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en je vind het leuk om dit idee op poten te zetten en verder uit te werken? Word dan lid van de redactie van vakblad C en (online) redactie!

Je vergadert vier keer per jaar en schrijft in principe ook vier keer per jaar een mooi vakinhoudelijk artikel. Een mooie aanvulling dus op je dagelijkse communicatiewerkzaamheden. Heb je interesse in deze vrijwillige job? Mail vandaag nog een korte motivatie met twee voorbeelden van je werk naar: info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: vacature (online) redactie.