Verkiezingsavond

Verkiezingsavond


Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar. Vakgenoten die een prestatie hebben geleverd waar we als collega trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en effectief zijn in hun aanpak. De verkiezingsavond is het moment om aandacht te geven aan het vak, het belang van communicatie te belichten en vakgenoten het podium te geven dat zij verdienen.

In 2014 is Ivar Nijhuis gekozen tot Communicatieman van het Jaar. Nijhuis won de prijs vanwege de excellente communicatie rond de Nuclear Security Summit, in maart 2014, in Den Haag. Nijhuis was directeur Communicatie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken ten tijde van deze internationale top.

Jade Wissink is gekozen tot CommunicatieTalent van het Jaar 2014. Wissink werkt als coördinator van de afdeling Communicatie van het waterveiligheidsprogramma Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat. De jury was vol lof over haar: “Mede vanwege haar uitstekende energie en haar oprechte manier van presenteren zijn we tot dit besluit gekomen”, aldus de jury. Deze prijs wordt dit jaar voor de zesde keer uitgereikt aan een jonge communicatieprofessional tot 30 jaar.

De Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent 2015 vindt plaats in januari 2016. Wil je iemand voordragen? Dat kan tot en met 30 september 2015.