Vacature
12-06-2012
04-07-2012
Dunea: Communicatieadviseur
Nutsbedrijven
Zuid-Holland
HBO
Vast dienstverband
Midcareer
Vul hier alléén het aantal uren in (bijv. "36")
Fulltime
Gebruik de editor om koppen aan je tekst toe te voegen. De opmaak voor koppen vind je onder het uitklapmenu waar nu ‘Paragraaf’ staat. Gebruik ‘Kop 3’. Zorg dat er een Enter (en geen Shift-Enter) tussen de kop en tekst staat.
Wat zoeken wij?
Een breed inzetbare ervaren communicatieadviseur die affiniteit heeft met interne communicatie.

Wat ga je doen?
De kern van de functie is het leveren van communicatieadvies en -ondersteuning op tactisch en operationeel niveau rond tal van bedrijfsprocessen van Dunea evenals uiteenlopende corporate communicatieprojecten. Soms verdient een (duin of water) onderwerp een advies of snelle actie, soms een communicatieplan dat jij schrijft én uitvoert. Je schakelt gemakkelijk: soms ben je regisseur, soms projectleider, vaak pak je de rol van adviseur. De taken worden binnen het team flexibel verdeeld op basis van prioriteiten en meer of minder complex.
Je schrijft vlot voor printmedia, online communicatie en weet sociale media effectief in te zetten.
Je signaleert en benut publiciteitskansen. Je bent een van de woordvoerders en draait mee in de bereikbaarheidsdienst. Je hebt enige ervaring met crisiscommunicatie.
Je realiseert (e-)communicatiemiddelen en bent daarbij opdrachtgever voor (externe) toeleveranciers.
Relevante kennisdomeinen zijn binnen het team verdeeld. Jij bijt je vast in het domein interne communicatie en deelt hierover gevraagd en ongevraagd je kennis.

Wat vragen wij van jou?
Om deze afwisselende functie goed te kunnen vervullen heb je een HBO Communicatie-opleiding en/of de vakopleiding Communicatieadviseur afgerond en minimaal 5 jaar ervaring in een communicatieadviesfunctie.
Kijk voor meer informatie op onderstaande URL