Welkom bij Logeion: de grootste community van communicatieprofessionals Ontdek wat Logeion voor jou kan betekenen

Verkiezingsavond 2014

Verkiezing Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar 2014

Op 2 december 2014 reikt Logeion twee prestigieuze awards uit aan de Communicatieman of -vrouw en het CommunicatieTalent van 2014. Een feestelijke avond waarop twee vakgenoten in de spotlights worden gezet. De awarduitreiking vindt dit jaar plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Dit jaar is Ivar Nijhuis gekozen tot Communicatieman van het Jaar 2014. Nijhuis wint de prijs vanwege de excellente communicatie rond de Nuclear Security Summit, in maart dit jaar, in Den Haag. Nijhuis was directeur Communicatie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken ten tijde van deze internationale top. Tijdens de verkiezingsavond wordt Nijhuis gehuldigd en zal hij de aanwezigen deelgenoot maken van de aanpak en resultaten van de communicatie rond de NSS-top.

Deze avond wordt ook het CommunicatieTalent 2014 verkozen. Hiervoor heeft de jury drie talentvolle communicatieprofessionals onder de dertig jaar genomineerd: Rik Baas, Joost Geurtsen en Jade Wissink. Deze prijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt aan een jonge communicatieprofessional tot 30 jaar.